пʼятницю, 28 серпня 2015 р.

Електронна версія першого розділу підручника

               Дорогі друзі! Авторський колектив та видавничий дім "Освіта"  роблять усе можливе, щоб підручник "Інформатика-4" потрапив у руки школярів до початку навчального року. Ми знаємо, що через обставини, які не залежать від нас, друкований варіант ще не поступив у навчальні заклади.
Електронний варіант першого розділу пропонуємо завантажити за посиланням
https://drive.google.com/file/d/0B6fTIfFMSQYZYkVSMU82VWFtZm8/view?usp=sharing.
               У зв'язку із випадками, про які нам повідомляють вчителі та батьки школярів, хочемо звернутись до усіх користувачів матеріалів, які пропонує авторський колектив та видавничий дім "Освіта". Відповідно до Закону України про авторське право та з етичних міркувань  посилання на пропоновані матеріали та їх джерела є обов'язковими, навіть якщо ми їх пропонуємо Вам у вільному доступі для користування. А також є категорично неприпустимим їх завантаження з наших ресурсів для продажу у будь-якому вигляді.
                   Електронні версії усіх друкованих матеріалів БЕЗКОШТОВНО надані видавництвом для ознайомлення та персонального використання учнями та вчителями. Файли-заготовки до вправ та методичні рекомендації БЕЗКОШТОВНО надаються авторами для використання у навчальних закладах і не можуть бути предметом комерції чи передаватись третіми особами від їх імені.
                  Нехай користування навчально-методичним комплектом "Інформатика-4" буде для усіх цікавим та корисним. Успішного початку нового навчального року!

Немає коментарів:

Дописати коментар