вівторок, 25 серпня 2015 р.

Робочий зошит з інформатики для 4 класу

Шановні колеги! У видавництві "Видавничий дім "Освіта"" вийшов із друку робочий зошит для учня, який входить до навчально-методичного комплекту "Інформатика-4", підготовленого авторський колективом під кер. Морзе Н.В.

Кожна тема у зошиті має таку ж  назву, як і в підручнику. У зошиті учень має записати дату вивчення теми. 
На сторінках зошита автори пропонують багато цікавих вправ, у яких потрібно висловити своє ставлення, заповнити пропущене, розв’язати ребуси чи логічні завдання, відновити порядок дій в алгоритмі, згрупувати об’єкти чи назвати їх.  Для виконання таких завдань школярам потрібно буде застосувати знання та вміння, які вони отримали з підручника, пояснення вчителя, під час спільної роботи з однокласниками чи виконання завдань на комп’ютері, а також з власного досвіду, із розповідей батьків та старших друзів.
Вчитель може так організувати роботу учнів із зошитом:
1) учні виконують усі вправи із зошита на уроці, тему якого вивчають;
2) учні виконують частину завдань на уроці для формування нових навичок та умінь, а інші завдання - на наступному уроці для закріплення набутих на попередньому уроці навичок та умінь.
Оскільки у 4 класі не передбачено домашніх завдань, то у зошиті немає для цього спеціальних позначень.  Порядок вправ для виконання відповідає порядку викладу матеріалу  та його складності:
  • демонстрування розуміння нового матеріалу

  • розвиток логічного мислення

  • застосування нових знань

  • розвиток алгоритмічного мислення
  • проведення рефлексії 



Для роботи в зошиті учневі потрібно мати ручку та кольорові олівці.
На першому уроці пропонуємо разом з учнями ознайомитись із структурою зошита, підписати його, знайти цікаві завдання, які учні можуть за бажанням виконувати самостійно. 
Оцінювання навчальних досягнень учнів пропонується здійснювати вербально.
З питань придбання звертайтесь за посиланням http://osvita-center.com.ua/catalog/4-klas/morze-n-v-nformatika-4-kl-robochiy-zoshit-isbn-/.
Вдалої підготовки до нового навчального року!

Немає коментарів:

Дописати коментар