суботу, 22 серпня 2015 р.

Підручник "Інформатика-4"

                  Шановні колеги! Видавничий дім "Освіта" разом з авторським колективом у складі Морзе Н.В., Барни О.В., Большакової І.О., Вембер В.П. підготували підручник для навчання інформатики у 4 класі. Підручник рекомендований до використання у загальноосвітніх навчальних закладах як як один із переможців конкурсного відбору.

                 Авторський колектив щиро дякує експертам та рецензентам підручника, зауваження та рекомендації яких були враховані після їх ознайомлення із макетом підручника під час конкурсу. Ми радо представляємо оновлений варіант підручника і маємо надію, що учням, які отримають його до 1 вересня, будуть із задоволенням вивчати інформатику з новим підручником.
                 Від імені усього авторського колективу висловлюю щиру вдячність усім колективам шкіл, які у процесі конкурсного відбору обрали саме цей підручник. На сторінках  блогу ми будемо публікувати методичні рекомендації для вчителів, розміщувати навчальні матеріали для підготовки та проведення уроків, надавати відповіді на запитання, які турбуватимуть Вас - наших колег. Ми плануємо також семінари та онлайн-зустрічі для вчителів, які працюють за пропонованою авторами методикою, про які повідомлятимемо заздалегідь.
                На сторінках блогу в окремому розділі будуть розміщені файли-заготовки для виконання учнями вправ, які потрібно буде заздалегідь завантажити на робочі місця учнів.
                З питань придбання підручника можна звертатись за посиланням http://osvita-center.com.ua/catalog/4-klas/ .
                Електронну версію підручника можна переглянути на сайті видавництва http://www.osvita-dim.com.ua/index.php?form_page=14402.
                Сторінки підручника, надані видавництвом для завантаження, будуть розміщені найближчим часом на сторінках блогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар